5 SEO инструмента за тестване на вашия сайт

seo instrumenti

Това са 5 уеб сайта, които ще ви дадат полезна информация за оптимизацията на вашия сайт.

1. GTMetrix.com

Изключително полезни данни! В сайта https://gtmetrix.com ще получите подробна информация за скоростта на зареждане на сайта ви, както и върху кои компоненти да обърнете внимание, за да подобрите неговото представяне.

2. NeilPatel.com

Инструментът за SEO анализ https://neilpatel.com/seo-analyzer/ дава полезни данни за състоянието на вашето on page SEO. Съобщава ви кои са критичните грешки на които да обърнете внимание, както и дава полезни препоръки за подобяване на сайта.

3. SeoSiteCheckUp.com

Сайтът https://seositecheckup.com/ дава чудесни данни в приятен табличен вид, чрез който с лекота можете да проследите извлечените данни и да извършите необходимите корекции в своя сайт.

4. SiteChecker.pro

Сайтът https://sitechecker.pro сканира малко бавно и ако го ползвате често, вероятно ще ви бъде доста досадно. За сметка на това дава много изчерпателна информация за състоянието на сайта, като извежда критичните грешки, предупрежденията и по-леки забележки, които най-вероятно няма да повлияят на класирането ви в SERP-а (Search Engine Result Page). За съжаление, безплатната версия дава ограничена информация, но все пак можете да придоиете представа върху кои компоненти от вашия сайт да наблегнете.

5. WooRank.com

В https://www.woorank.com/ ще получите много подробна информация относно SEO състоянието на вашия сайт. Освен за основните компоненти, като липсващи Meta Description и Title тагове, ще получите информация и са интеграцията на социалните мрежи в сайта си.

Ако желаете да споделите полезен инструмент, който използвате за тестване на SEO състоянието на ваши сайтове, можете да го направите в коментарите

Колко полезна беше тази статия?

Колко полезна беше тази статия?

средна оценка 2 / 5. Брой гласове: 4

Бъди първи, остави своята оценка

Ако намирате тази статия за полезна...

Последвайте ни!

Admin
Written by Admin
Основател на WebBG.net